Kiemkracht64 elke vrijdag vegan afhaal en rondje tuin

januari 2021: ivm corona geen afhaalmogelijkheden en winkel gesloten

van de website van Kiemkracht64:

Elke vrijdag open van 10:00 tot 17:00
Vanaf 13 november zijn we elke vrijdag geopend voor:

  • Afhaalmaaltijden
  • De winkel
  • Rondje door de tuin

De Corona maatregelen hebben grote gevolgen voor ons. Vergaderingen worden afgezegd en de pop-up restaurants en cursussen kunnen niet meer doorgaan. Een hoop kan niet meer, maar Kiemkracht64 is, een land van mogelijkheden, dus kijken wij naar wat nog wel kan.

Er groeit nog veel lekkers op het land en dat gebruiken wij graag! We gaan weer afhaalmaaltijden bereiden. De gerechten zijn zoals je gewend bent van onze pop-up avonden.

Je kan nu kiezen voor een 2-gangen of 3-gangen menu. (met of zonder dessert). Je krijgt per gang een (bio)bakje dat je zo in de over kan doen, zodat de bereiding zonder gedoe is. Een heerlijk avondje vegan culinair thuis aan de keukentafel. Je kan een gerecht bestellen via de webshop https://webshop.kiemkracht64.com

De winkel heeft ook weer een hoop nieuwe spullen! Naast onze eigen producten; jams, kruidenmixen, eerste hulp zalven zijn er nieuwe spullen uit Oeganda. Leuke, lekkere en originele kadootjes voor kerst

Rondje door de tuin, bestel een lekker kopje koffie to go en neem een kijkje in de tuin; moestuin, kruidentuin en voedselbos.