Hulp nodig

Terug naar overzicht Publieksdag
Terug naar overzicht Publieksdag

We organiseren deze dag zonder subsidie en vragen er ook geen geld voor. We hopen dat u ons wilt helpen. Klik op Meer, u leest dan nog iets meer informatie en er opent zich dan ook een contactformulier. Vult u in wat u zoudt willen aanbieden. We nemen dan snel contact met u op.

3 mensen nodig voor opbouwen en 3 voor afbreken3 mensen nodig voor opbouwen en 3 voor afbreken

Vanaf 10 uur tot 12 uur: wi je komen helpen met klaarzetten van tafels? Vanaf 17 uur tot 18 uur: Wil je helpen de tafels weer op de goede plaats te zetten, even vegen etcetera?

Meer
Donaties welkomDonaties welkom

Tijdens de middag op de HONIG kunt u een vrijwillige bijdrage doen in een donatiepot. Daarnaast zouden we blij zijn met een donatie voor betaalde reclame: het printen van folders, vermelding in het uitgaansblad Quo Vadis. Andere suggesties welkom

Meer
Technische hulp: installeren beamer, projectiescherm, laptopTechnische hulp: installeren beamer, projectiescherm, laptop

We hebben zelf een beamer, projectiescherm en laptop. Deze moeten worden geinstalleerd ten behoeve van de sprekers van het middagprogramma, in de loods op het Honing complex. Wanneer: tussen 10 en 14 uur. Om 14 uur moet het werken.

Meer