
Alles gemaakt met verse en bij voorkeur regionale producten. Als ingrediënten van ver komen hebben deze het Fairtrade keurmerk. Géén conserveringsmiddelen, geur-, kleur- of smaakstoffen. Ons assortiment is afgestemd op de seizoenen.
De hapjes op de publieksdag zijn van Amélie.

4 Groepen maken in Hatert en aan de Energieweg kennis met de natuur, zaadjes, onkruid en insecten. Wij bespreken graag andere mogelijkheden met u!
De stichting Bijen dichterbij is opgericht door vijf imkers met een groot hart voor bijen, natuur en landschap. Anja Krol is een van hen. Ze is een van de spreeksters in het middagprogramma. Doel: zoveel mogelijk mensen in de eigen omgeving informeren over het belang van bijen in een bloeiend landschap en over het verbeteren van de leefomstandigheden voor bijen.

Tomaten, paprika’s en aubergines in alle denkbare kleuren en vormen.
Voor in de tuin, kas, terras of balkon.

Het bewaren van de zaden is uitgebreid tot een levendige ruilhandel. Dat helpt haar hobby én de biodiversiteit in stand te houden. Zakjes met kruiden én plantjes zijn op deze dag te koop.


Amateur Wijnmakersgilde Rijk van Nijmegen:
Het gilde maakt wijnen en likeuren van zelf verbouwde of zelf ingekochte vruchten. Het bezit een eigen biologische wijngaard met 80 planten, 3 druivensoorten. Het heeft geen commerciële doeleinden. Vanaf 2014 biedt het gilde ook cursussen aan. Wijnen en likeuren zijn te proeven op deze dag!

Zou u uw dak wel willen gebruiken maar u heeft geen idee wat er kan en mogelijk is? Van zonnepaneel tot biodiversiteit versterkende daken, wij staan u graag bij met onze kennis en expertise. Voor meer informatie kunt u bij ons terecht op de dag van de stadslandbouw!