Kalender

De gezamenlijke maaltijden aan buurttafels staan hier niet bij; je vindt ze op https://eetbaarnijmegen.nl/in-nijmegen/maaltijd/

ma
di
wo
do
vr
za
zo
m
d
w
d
v
z
z
29
31
1
2
3
4
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
22
23
24
25
28
29
30
1
2
30 okt
Meer informatie volgt. duurzaamheidscafenijmegen.nl
05 nov
05/11/2018    
15:00 - 19:00
[et_pb_section bb_built="1"][et_pb_row][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text _builder_version="3.17.6"] Elke eerste maandag van de maand organiseert Ineke Berentschot een broodbakles voor maximaal acht mensen. We gebruiken meel van granen van [...]
Kookworkshop Vegetarische Braziliaanse Keuken
09/11/2018    
00:00
Op vrijdag 9 november is er vanaf 18 uur een vegetarische kookworkshop de Braziliaanse Keuken in het Pro College, Dennenstraat 21 in Nijmegen. Met gebruik [...]
09 nov
Op vrijdag 9 november is er vanaf 18 uur een vegetarische kookworkshop de Braziliaanse Keuken in het Pro College, Dennenstraat 21 in Nijmegen. Met gebruik van o.a. cassave, zwarte bonen, maïs, cashewnoten en paranoten bereiden en eten we samen een Brazilaans maal. De maaltijd is biologisch bereid met natuurvoeding. Ook mensen met een allergie zijn welkom; wel graag vooraf melden. Bij opgave van meerdere personen is korting mogelijk. Bel voor meer informatie of een folder D.Companjen tel. 06-13079008 of e-mail naar dcompanjen@yahoo.com of kijk op www.kokenmetdominique.nl.
16 nov
16/11/2018    
19:30 - 22:00
De herfst is aangebroken, tijd om de oogst te verzamelen en te bewaren voor de winter. Sperziebonen wecken, peren pasteuriseren, frambozen konfijten, pruimen op rum [...]
De basis van brood
20/11/2018    
18:30 - 21:30
[et_pb_section bb_built="1"][et_pb_row][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text _builder_version="3.17.6"] DE BASIS VAN BROOD In deze workshop van drie uur ga je aan het werk om je eigen brood te maken. [...]
Kookworkshop Vegetarische Burgers
Op woensdag 21 november is er vanaf 18 uur een kookworkshop Vegetarische Burgers maken in het Pro College, Dennenstraat 21 in Nijmegen. Met gebruik van peulvruchten, noten, zaden, rijst, gierst, tofu en smaakmakers maken we een zestal verschillende burgers. Aandachtspunten zijn structuur en smaak. De maaltijd is biologisch bereid met natuurvoeding. Ook mensen met een allergie zijn welkom; wel graag vooraf melden. Bij opgave van meerdere personen is korting mogelijk. Bel voor meer informatie of een folder D.Companjen tel. 06-13079008 of e-mail naar dcompanjen@yahoo.com of kijk op www.kokenmetdominique.nl.
Cursus Salutogenese
http://cursussalutogenese.nl/lent/ https://www.dekleinewiel.nl/agenda/salutogenese-oorzaken-van-gezondheid   Ter inspiratie:
26 nov
26/11/2018 - 26/12/2018    
15:00 - 19:00
[et_pb_section bb_built="1"][et_pb_row][et_pb_column type="4_4"][et_pb_text _builder_version="3.17.6"] Elke eerste maandag van de maand organiseert Ineke Berentschot een broodbakles voor maximaal acht mensen. We gebruiken meel van granen van [...]
Kookworkshop
26/11/2018    
18:00 - 22:00
Kookworkshop: ‘Goed Zoet’, zonder geraffineerde suiker Dat witte geraffineerde suiker en witte bloem niet zo gezond is voor ons lijf weten we eigenlijk allemaal wel. [...]
Veganistisch Huiskamerrestaurant (ronde 2/19.00u)
27/11/2018    
19:00 - 20:30
Heerlijke veganistische maaltijd, met zoveel mogelijk biologische en verse ingrediënten, bereid met veel liefde en plezier door Anneke van Lovingly Wholesome.
Events on 30/10/2018
Duurzaamheidscafé Food
30 okt 18
Nijmegen
Events on 05/11/2018
Events on 09/11/2018
09 nov
9 nov 18
Nijmegen
Events on 20/11/2018
De basis van brood
20 nov 18
Nijmegen
Events on 21/11/2018
Events on 23/11/2018
Cursus Salutogenese
23 nov 18
Lent
Events on 26/11/2018
Kookworkshop
26 nov 18
Groesbeek-de Horst
Events on 27/11/2018
Events on 28/11/2018
Events on 29/11/2018
Events on 30/11/2018
Events on 01/12/2018
Events on 02/12/2018