Boederij Eetmeerbosch

Zelfoogstboerderij met voedselbos Nijmegen-West

Wij, Irma en Merel, zetten ons in voor diverse en rechtvaardige voedselproductie. Ons huidige voedselsysteem moet anders. In 2024 maken we onze start op Boerderij Eetmeerbosch, een zelfoogstboerderij met voedselbos in Nijmegen-West die al 12 jaar lang mensen uit de buurt voedt met onbespoten groenten en kruiden. Wij beiden zijn hier wat jaren geleden begonnen als stagiair en gegroeid tot mede-tuinders. Deze plek was voor ons beiden al een tweede thuis geworden, dus zodra boer Siem het stokje wilde overdragen was er bij ons geen twijfel!

Sinds 2024 is Boerderij Eetmeerbosch onze thuisbasis. Hier verbinden wij natuur, voedselproductie en gemeenschappen met elkaar. Boerderij Eetmeerbosch is niet alleen van ons, maar van iedereen die zij voedt. Jij kunt met jouw geld bijdragen aan een plek die biodiversiteit omarmt! Binnenkort start onze crowdfunding.

Lees hier meer over wie wij zijn, wat we willen bereiken en wat jij krijgt voor je hulp: https://eetmeerbosch.nl/.

Steun je onze crowdfunding? Deze gaat in februari van start, dus blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en schrijf onze rondleidingen op zaterdag 17 februari of zaterdag 16 maart (van 10:30u tot 12:00u) vast in je agenda.

Zie www.eetmeerbosch.nl en Facebook @EetMeerbosch.


Laatste berichten:


Website: