Challenge Samen Gezond Eten nijmegen

Vanaf januari 2018 hebben Greet Goverde en ik via de website “Samen Gezond Eten Nijmegen” meegedaan aan de Green Capital Challenge Voeding. Dit was een onderdeel van het Green Capital-jaar 2018, waarin diverse challenges, uitdagingen werden gesteld. Zie https://www.greencapitalchallenges.nl/

We hebben mensen opgeroepen om mee te doen met aktiviteiten op voedsel-gebied, en kennis te maken met mooie initiatieven die de laatste jaren in Nijmegen ontstaan zijn. Elke maand stond een thema centraal.

Terugblik:

Hieronder zie en hoor je in vogelvlucht de verschillende thema’s. We maakten dit filmpje in korte tijd voor het Duurzaamheidscafé Voeding op 30 oktober 2018 (verslag en foto’s), maar door een misverstand is het slechts zeer ten dele gebruikt. Het is ook niet heel geweldig maar geeft toch een aardig beeld.

De projecten die in het filmpje genoemd worden zijn terug te vinden op deze website, zie bijvoorbeeld de kaart en de agenda. We hopen dat je er goed je weg in vindt, zo niet: mail ons voor vragen. En meld svp ook activiteiten op het gebied van duurzame voeding die je graag op de agenda en in de nieuwsbrief geplaatst ziet, zodat we elkaar ook ná het Green Capital-jaar kunnen inspireren in bijvoorbeeld een workshop, lezing, excursie of meewerkdag.

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.