DuurzaamBeek Café over duurzame voeding: 28 sept.

woensdag 28 september 2016: 19:30

Georganiseerd door DuurzaamBeek Café.
DuurzaamBeek Café geeft mensen in Beek de gelegenheid elkaar te ontmoeten, informatie te verkrijgen, nieuwe initiatieven op te zetten en vooral samen te werken op het gebied van duurzaamheid. En dat alles in een gezellige ontspannen sfeer met dorpsgenoten, buren, vrienden en wie weet wie er nog meer komt ??? Dit wil je niet missen !!!

In Beek werken we samen aan duurzaamheid.

DBcafe komt na de vakantie alweer terug met 4 thema avonden. Wij kondigen nu alvast de volgende bijeenkomst aan op woensdag 28 september as. om 19:30 uur in het Kulturhus in Beek.
Om al vast een tipje van de sluier op te lichten …….. het zal die avond o.a. gaan over duurzame voeding (wat is dat?), moestuinieren, lokale producten, kruidenspiraal en meer. Dat wordt smullen.
En wat is de relatie tussen voeding en onze ecologische voetafdruk? Theorie en lokale praktijk.

Meer informatie over het programma volgt nog. Let op nadere berichten in de media, maar noteer alvast in uw agenda woensdag 28 september DuurzaamBeek Café.
Mail voor ideeën en vragen naar duurzaambeekcafe@gmail.com
Wij zien u graag.
Gerhard Boot, Anita Huisman, Jos van der Lint en Liny Toenders


Verder: een inspirerende wedstrijd over koken en moestuinieren “Het goeie leven” op Belgie, net een: deel 1 te bekijken via uitzending gemist
op https://www.een.be/het-goeie-leven/herbekijk-het-goeie-leven

 

 

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.