Kraampje op Reclaim the Seeds, 4 maart, in De Vasim

We hebben nog wat ruimte over in de kraam “Nijmeegse eetbare tuinprojecten”.

Wie vindt het leuk om hier bij te staan? Dat kan ook voor een uurtje. Het kan je de gelegenheid geven om Nijmegenaren te spreken die misschien ook willen deelnamen aan je project. Of met anderen uit het land je inspiratie of juist je zorgen te delen.

In de kraam komt een kaart te hangen, met daarop projecten rondom zelf voedsel verbouwen in Nijmegen en kleine omstreken. Ook de natuurwinkels en tuincentra. Handige adressen om te weten.
De lijst is vast nog niet volledig. Wil je er op of er juist vanaf? Laat het ons weten.
Hier kan je hem vast bekijken. Deze kaart komt in plaats van het oude kaartsysteem op deze website. Dat gaf opeens problemen en het was best omslachtig om in te vullen.

Voor de zadenbeurs op 4 maart kunnen we nog steeds vrijwilligers gebruiken, vooral:
* iemand die wil helpen het parkeren te regelen
* iemand die wil helpen opbouwen en afbreken
* iemand die wil helpen bij de workshops: verslag maken of alleen tijd bewaken/welkom heten
* en iemand die een manusje van alles wil zijn.
Het hoeft allemaal zeker niet de hele dag, een of 2 uur is al heel fijn. Er is voldoende tijd om zelf ook nog naar de beurs te gaan of naar lezingen te luisteren.

Reclaimtheseeds.nl

Facebook: zadenbeurs Reclaim the seeds 4/5 maart

Op 5 maart is er ook veel te doen: eetbare struiken en bomen planten  bij de woongemeenschappen in Lent; 2 fietsexcursies met toelichting van CoBomen, Doornik Natuurakkers en de historische tuin Warmoes. Zie ook hiervoor het programma op Reclaimtheseeds.
 

 

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.