Permablitz actie Molenhoek

Na een maand stilte eindelijk weer een bericht! De voor 8 december geplande permablitzactie gaat niet door. En dat is goed nieuws, omdat de reden is dat de eigenares al heel veel zelf heeft gedaan en laten doen. Ze kan vooruit met onze adviezen, zowel via mail als ter plekke, toen Jeannette en ik bij haar langs gingen.

Zie foto’s, filmpje en overwegingen op https://kjjm.nl/permablitz/permablitz-molenhoek/

Lijkt het je ook leuk om de schop te zetten in je voor- of achtertuin, maar durf je niet goed? Laat je inspireren door de voorbeelden op https://kjjm.nl/permablitz/  of vraag ons om advies en/of een actie. Een actie hoeft dus niet!

Jeannette en ik zijn enthousiast over het groente en fruit telen in eigen tuin en vinden het leuk om dit over te dragen en mee te denken. Zie hieronder een paar foto’s van dit jaar uit mijn eigen voor- en achtertuin. Er is altijd wel iets uit te eten. Ook pluk ik geregeld rozemarijn, zoethout, wat muntsoorten voor verse thee.

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.