Voortuinen waar je uit kunt eten

Vorige week bezocht ik er twee, zomaar op de bonnefooi. Ik had even tijd tijdens de lunch.
Bij de tuin in Leuvensbroek mocht ik van de dochter even binnen in de tuin foto’s maken. Hopelijk vindt haar moeder het goed, dat ik ze hier plaats. Ik raakte helaas haar emailadres en social media contactdraadje kwijt. Hopelijk leest ze dit bericht en herkent haar tuin aan de foto’s en reageert even..

De tuin in ‘t Acker hebben we in 2016 in een zogenaamde permablitz actie (onder andere) voorzien van engels schapenhek.

Het is maar even ter inspiratie, het gaat wel om wat grotere tuinen.

 

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.