Zadenbeurs met lezingen: Reclaim the Seeds

Voor de 6e keer wordt dit jaarlijkse evenement nu al georganiseerd en deze keer in Nijmegen.
Een paar mensen uit Nijmegen helpen daarom mee, waaronder Greet, Patricia, Ani en ikzelf. Er komt veel bij kijken. Eerst moesten we een geschikte locatie vinden. We hadden het graag in de Kas in Lent gehouden, maar de kans was groot dat het gesloopt zou worden en dat is inmiddels ook gebeurd.

De zadenbeurs zelf met de lezingen vindt nu plaats in de Vasim. De meewerkdag bij de woongemeenschappen Iewan en Eikpunt is in Lent. Bij de meewerkdag gaat het om aanleggen van eetbaar groen in de openbare ruimte. Onder leiding van Wouter van Eck.

Het is een unieke kans om veel bij te leren en te kopen, ruilen, krijgen aan biologisch plantgoed.  Bekijk het programma en noteer 4 en 5 maart vast in je agenda. Gratis toegang, we vragen wel een donatie voor de gemaakte kosten. Je kan er niet pinnen en ik zou ook zelf tasjes meenemen.

Zie de laatste berichten op Facebook.

Op 4 februari is er in de Onderbroek een benefiet concert ter ere van dit evenement: https://www.facebook.com/events/237930816652799/

The following two tabs change content below.

Karla Mulder

Enthousiast over zelf je voedsel verbouwen, permacultuur, met eigen eetbare tuin, volkstuin en boomspiegel. In 2011 begonnen met het platform Eetbaar Nijmegen.